Skip to content

Avantajele barcilor de aluminiu AlumaCraft

1. PROIECTARE HIDRODINAMICA A CHILEI

Suprafața acvdinamică a corpului barcior AlumaCraft în formă de aripă de pescăruș are ca rezultat o glisare mai rapidă, o manevrare mai bună și un control superior al ambarcațiunii chiar și în condiții dure.

2. CONSTRUCȚIE DINTR-O BUCATA

Construcția dintr-o singură piesă oferă o rezistență superioară față de corpurile din două piese ale concurenței. Coca noastră fără sudură permite amplasarea corectă a chilei, asigurându-se că propulsia se transformă în apă pură, neaerată.

3. NITURIGRAD MILITAR MAI MARI

Nituri mai mari înseamnă o rezistență inerentă mai mare. Sunt necesare mai puține nituri și mai puține găuri care pot compromite etanseitatea barcii.

4. CHILA CENTRALĂ DINTR-O BUCATA, INTARITA

O chilă mai profundă dintr-o singură piesă adaugă integritate structurală și îmbunătățește manevrarea, urmărirea și controlul în toate conditiile.

5. PLACARE DUBLĂ

Placarea dublă pe toată lungimea, înseamnă rezistența și protecție dubla până la oglinda. Placa suplimentară și construcția cu fund solid reduc dramatic sunetul și vibrațiile și există o flexiune minimă care poate afecta negativ manevrarea.

6. SINE DE DISPERSIE A APEI MAI MARI

Șinele de pulverizare mari, cu dispersie inversă, deviază stropii mai eficient pentru o deplasare mai uscată chiar și în condiții dificile.

7. OGLINDA BARCA INTEGRALA DIN ALUMINIU

Traversele din aluminiu sunt mai ușoare și cu 130% mai puternice decât traversele din lemn. Oglinda puternica minimizeazăvibrațiile, oferind o suprafață de montare mai durabilă pentru motoarele mai mari și mai puternice de astăzi.

8. VOPSEA DE CALITATE DIN INDUSTRIA AUTO

Vopseaua de bază de calitate auto / vopseaua transparentă este mai puternică și mai rezistentă la decolorarea de la lumina ultravioletă. Chiar și daunele, cum ar fi frecarea pe docuri sau zgârieturile, pot fi reparate cu ușurință fără a fi nevoie să revopsiți.

9. UNGHIUL PROVEI

O prova mai ascuțita înseamnă o intrare mai lină în apă, oferindu-vă o plimbare mai confortabilă în ape agitate.

10. 75 DE ANI IN DOMENIUL BARCILOR

Alumacraft construiește bărci de pescuit din aluminiu de calitate în S.U.A. din 1946

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Request Information

Fields marked with * are required